Новини

01.09.2015

1 вересня у Брянківському коледжі ЛНУ ім. Т. Шевченка відбулося свято з нагоди початку нового навчального року.

У перший день осені всі навчальні заклади країни відкривають двері для учнів та студентів. Початок навчального року - це не просто день закінчення канікул, це завжди особлива подія для всіх, хто пов'язаний з навчанням: учнів, студентів, їх батьків, викладачів, адміністрації. А називається ця завжди хвилююча і особливо урочиста подія – День знань!

Не став винятком і наш коледж - першого вересня були проведені святкові збори, присвячені початку нового навчального року. Рівно о 9 годині із привітальним словом до студентів звернувся директор коледжу Михайло Степанович Сапіжак. У своєму виступі він привітав студентів нового набору з початком навчання, не оминув увагою і старшокурсників, побажавши їм вдало завершити навчання. У своєму виступі, директор закликав студентів старанно вчитися та працювати над здобуттям добрих знань, побажав усім фізичного й духовного здоров'я. 

Традиційно першого вересня в коледжі найбільше уваги приділяється першокурсникам, адже вони саме цього дня вперше переступають поріг навчального закладу, набуваючи статус студента. Для них, у продовженні урочистої зустрічі, продемонстрували відеоролик про історію та сучасне життя коледжу.

1 вересня не можна було залишити без уваги і керівників груп, які саме сьогодні вперше познайомились із своїми студентами, а також викладачів, які, починаючи від сьогодні, кожного дня передаватимуть студентам свої знання і безцінний досвід. Від імені керівників груп до студентів з вітаннями звернулась Старанко Тетяна Володимирівна, керівник групи першого курсу. А від імені викладачів, усіх присутніх привітала Лихачова Катерина Михайлівна, викладач загальноосвітніх і гуманітарних дисциплін.

Після численних привітань з початком нового року, свято підійшло до свого завершення і під звуки дзвоника студенти вперше цього навчального року переступили поріг своїх аудиторій, де їм була проведена урочиста лекція «Україна – єдина країна»! Метою лекції, було усвідомлення патріотичних цінностей, шанобливого ставлення до минулого й сьогодення України, її Конституції, законів, символіки, усвідомлення важливості індивідуальної свободи кожної особистості та формування національної свідомості.