Новини

01.04.2016

Кожен з нас у будь-яку пору року може стати жертвою ГРВІ та грипу. І навіть із приходом довгоочікуваної весни, людині загрожує небезпека захворіти. Щоб уникнути неприємних наслідків, необхідно проводити профілактику хвороб.

 

Тому 01 квітня 2016 року інженером з охорони праці Крикливою О.І. в коледжі була проведена лекція для викладачів та співробітників на тему «Профілактика грипу та ГРВІ у весняний період».

 

Під час лекції було висвітлено питання профілактики захворювань шляхом особливого харчування, гігієни, загартовування та занять спортом.

Було звернено увагу на необхідність вживання у їжу великої кількості свіжих овочів і фруктів, що містять поживні речовини, запаси яких практично вичерпалися за довгу зиму; регулярних фізичних навантажень, які допомагають зміцнити організм навесні.

Було дано рекомендації щодо правил особистої гігієни та гігієни приміщень, а також присутніх було закликано до ранкових пробіжок та прогулянок на свіжому весняному повітрі.

 

Пам'ятайте! Будь-яке захворювання простіше запобігти, ніж вилікувати, тому вчасно приймайте профілактичні заходи і ретельно стежте за своїм здоров'ям.