Новини

15.04.2016

Той, хто не любить своєї країни, нічого любити не може.
Д. Байрон

Людина залишається справжньою людиною лише тоді, поки в її серці живе пам'ять про благословенний куточок землі, де вона народилася. Немає життя без України, бо Україна – це мати, яку не вибирають, бо Україна – це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі.

На виконання Указу Президента України від 23 серпня 2004 року № 987 Про День Державного Прапора України {Із змінами, внесеними згідно з Указами Президента N 602/2009 (602/2009 ) від 07.08.2009, N 576/2015 (576/2015 ) від 10.10.2015} з ініціативи Ради студентського самоврядування Брянківського коледжу та Лисичанського педколеджу було організовано та проведено еколого-патріотичну акцію «Україна в екологічному ковчезі планети».

Під час акції студенти коледжів декорували дві прямокутні ділянки і засіяли квіткові клумби у кольори державного прапору України.

На святковому заході лунали українські пісні у супроводі хореографічних композицій. Всі навчальні групи приготували патріотичні гасла, які дзвінко лунали у весняному повітрі.

Коли чуєш про подібні заходи, ще раз переконуєшся, що українці – незламний народ, який завжди буде боротися за суверенітет і незалежність своєї держави.

Отже, Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка не тільки успішно здійснює освітню діяльність, а й зрощує у своїх стінах зерна людяності, доброти, щирості, бути відданим патріотом свого народу, підтримуючи і примножуючи свої славні традиції.