Новини

23.05.2016

З 16 до 22 травня 2016 року в коледжі відбувся тиждень безпеки дорожнього руху. Впродовж тижня були проведені тематичні заходи для студентської молоді з метою привернення уваги громадськості до потреби забезпечення безпеки всіх учасників дорожнього руху та причин, які спричинюють виникнення дорожньо-транспортних подій.

Так, інженером з охорони праці Крикливою О.І., була проведена лекція «Безпека дорожнього руху», в якій було висвітлено правила безпечного поводження на дорозі та визначена необхідність їх дотримання. Присутні були закликані бути обережними та відповідальними учасниками дорожнього руху.

Для студентів першого курсу керівником Старанко Т.В. була проведена виховна година у формі усного журналу «Безпека на дорозі – безпека життя». Найбільш активними учасниками заходу виявились студентки: Шатова Ольга, Грос Ґанна, Герасимчук Вікторія, які підготували цікаві та змістовні повідомлення для усного журналу.

Також для студентів групи 11-ДЕП інженером з охорони праці Крикливою О.І. була проведена інформаційна вікторина «Правила дорожнього руху», результати якої показали добру обізнаність та зацікавленість студентів в сфері безпеки дорожнього руху.

Проведені заходи сприяли приверненню уваги до проблеми безпеки дорожнього руху, зацікавленості студентів у цій сфері, мотивуванню студентської молоді бути прикладом безпечного поводження на дорозі.