Новини

19.09.2016

19 вересня відбулася традиційна посвята першокурсників у студенти. Посвята в студенти — важлива подія в житті кожного абітурієнта, це своєрідний ритуал, який із задоволенням чекають не тільки абітурієнти, а й старшокурсники, які бажають передати естафету.

З теплими привітальними словами, тепер вже до студентів коледжу, звернувся директор коледжу, заслужений працівник культури України, відмінник освіти України Михайло Сапіжак.

 

З вітаннями до першокурсників звернулись старшокурсники, які побажали незабутніх миттєвостей студентського життя, впевненості у власних силах та успішності в навчанні.

 

 

На свято завітала Афіна - богиня мудрості, яка принесла з собою сувій для урочистого ритуалу посвяти у студенти. Вчорашні абітурієнти урочисто та дружньо промовили з Афіною клятву студента, яка ознаменувала собою початок нового етапу в їхньому житті. Це символічна присяга на вірність обраній професії, своїй альма-матер та українському народу. Кожному першокурснику Афіна разом з старшокурсниками вручили пам'ятні подарунки.

 

Завершили урочистості відеосюжетом «Роздуми про улюбленого студента», в якому звучали розповіді учасників про цікаві епізоди студентського життя в минулому і теперішньому часі.