Новини

29.09.2016

29 вересня 2016 року з нагоди відзначення Дня працівника освіти у коледжі було проведено свято «Вогонь освітянський тобі, Україно».

На святковий концерт з нагоди професійного свята, привітати працівників коледжу завітали : заслужений працівник культури України, голова міського літературного об'єднання «Исток», міжрегіональної спілки письменників України, поет, композитор, співак - Олексієнко Анатолій Андрійович та почесний громадянин м. Лисичанська – Лещенко Лілія Леонідівна. Вони подякували освітянам за багаторічну працю, за самовідданість і самопожертву, побажали міцного здоров'я та вдячних студентів.

Почалося свято з відеопривітання від ректора Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, професора, доктора педагогічних наук Савченкоа Сергія Вікторовича.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор коледжу Сапіжак Михайло Степанович, який поздоровив викладачів та співробітників з професійним святом та подякував за повсякденну, клопітливу працю, майстерність у підготовці майбутніх фахівців. Окремі викладачі та співробітники були відзначені нагородами.

Заступник директора коледжу з навчальної роботи Камчатна Ніна Вікторівна та методист Радіонова Єлизавета Володимирівна отримали почесні грамоти від Департаменту освіти і науки ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ.

Студенти вшанували квітами викладачів коледжу і подарували святковий концерт на якому прозвучали теплі та щирі слова вдячності працівникам освіти й усім присутнім.