Новини

24.11.2016

З 21 по 24 листопада у Брянківському коледжі пройшов цикл заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи, присвячений революційним подіям 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 р.р.

На виконання Указу Президента України №436/2016 «Про відзначення у 2016 році Дня Гідності та Свободи» були проведені такі заходи:

Студенти та викладачі коледжу пригадали доленосні події в Україні, патріотизм і мужність громадян від Майдану 2004 р. до Революції Гідності 2013-2014 рр., віддали шану тим, хто виборював нашу свободу, захищав рідну українську землю, відстоював незалежність України, хто навіки лишився в Небесній сотні та загинув, захищаючи цілісність і державний суверенітет нашої країни.

На ці заходи були запрошені учасники АТО. Присутнім було продемонстровано відеосюжети про Євромайдан.

Зворушливо і проникливо звучали вірші про Героїв Небесної Сотні, про тих, хто два роки назад вийшов на Майдан, щоб відстояти свободу і гідність українців.

Загалом відзначення Дня Гідності та Свободи у коледжі відбулося на високій патріотичній ноті, в дусі національної ідеї. Основною метою заходу було підтримання духу патріотизму у студентів коледжу, потреби боротися за національну ідею та ніколи не забувати тих, хто віддав своє життя у цій боротьбі.