Новини

27.01.2017

Упродовж 25-27 січня у ВП "Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка" проходив захист дипломних проектів, які виконали студенти спеціальності 5.02020702 «Перукарське мистецтво та декоративна косметика».

Під час виконання дипломних проектів випускники денного та заочного відділень створювали не тільки конкурсні та видовищні зачіски, а й підбирали до них відповідний одяг і аксесуари. Презентація проектів надихнула деяких студентів на створення цілих власних колекцій.

Створюючи образи, студенти використовували пастижерні вироби, що вразили комісію своєю фантазійністю та екстравагантністю. "Випускники виявили великий творчий потенціал, отриману за роки навчання в коледжі ґрунтовну базу теоретичних та практичних знань," - висловила думку Екзаменаційної комісії, яку очолювала директор ТОВ «Лілія ЛТД» (м.Київ) Говорко С.В.

Консультації по виконанню дипломних проектів надавали для студентів кваліфіковані викладачі: Бродяна Н.О., Віщенко О.В., Дунець Н.В. Результати засвідчили високий рівень підготовки студентів Брянківського коледжу.

Екзаменаційна комісія відзначила найкращі художні образи, створені студентами: Ковшарь Надією, Асєєвою Анною, Коняхіною Ольгою, Ярослав Кариною.

Під час захисту студенти продемонстрували високий рівень професійних навичок і умінь, художніх здібностей і дизайнерського мислення. Знання з таких дисциплін, як художнє оформлення зачіски, основи композиції, кольорознавство, стилістика і багатьох інших, були втілені в реальні дизайн-проекти. Більшість розроблених студентами у процесі дипломного проектування образів були представлені широкій публіці на професійному конкурсі відбіркового чемпіонату України з перукарського мистецтва.