Новини

17.10.2017

Студентське життя – це не тільки повсякденні аудиторні навчальні заняття, виховні заходи та інформаційні години. У студентів нашого Коледжу воно насичене цікавими подіями, участю в різних конкурсах і виставках.

Так, 17 жовтня студенти коледжу брали участь у ІІ Регіональному семінарі-виставці «Актуальні проблеми розвитку спорту з собаками в регіоні», який було проведено на базі Лисичанського педагогічного коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка.

У рамках семінару був проведений майстер-клас «Шоу з собаками» з представленням показових виступів різних порід собак. Конкурс оцінювало компетентне журі, зокрема Чупринка О.Д. – начальник Лисичанського кінологічного клубу КСУ, суддя, інструктор по спорту з собаками.

Найцікавішим і видовищним дійством став «Конкурс костюмів», в якому взяли участь 16 порід собак. Студентка Брянківського коледжу Капітонова Маргарита (гр. 31МП) представила костюм під назвою «Чоловік з бородою» на собаці Фікі породи цвергпінчер. За яскраві виступи собаки отримали медалі з іменним фото та смаколики, а глядачі та учасники конкурсу - багато приємних вражень і щире задоволення від спілкуваннями з братами нашими меншими. Бо, як сказав Роджер Карас (американський натураліст, телеведучий, член товариства захисту тварин) - «Собака - це не сенс життя, але завдяки їй життя набуває особливого змісту.»