Новини

12.10.2021

12 жовтня студент Брянківського фахового коледжу Шестаков Кирило взяв участь в онлайн-естафеті «МИ – нащадки козацької слави» із віршем Віталія Назарука «Покрова і козацтво».

Цей захід, що об’єднав нашу країну, організував Науково-методичний центр вищої та фахової перед вищої освіти.

Упродовж двох днів, 11 та 12 жовтня 2021 року, під егідою Міністерства освіти і науки України, за ініціативи НМЦ ВФПО, участі студентського самоврядування, педагогічних працівників з понад 160-ти закладів фахової передвищої освіти з усієї України відбулася онлайн-естафета єдності до Дня Українського козацтва та Дня захисників і захисниць України «Ми – нащадки козацької слави».

У заході взяли участь понад 500 осіб.

Серед творчих номерів на патріотичну тематику у більшості були виконання літературно-музичних композицій, зокрема у вигляді театралізованих постановок, українських пісень, декламування поетичних та прозових творів.

У програмі онлайн-естафети мали місце номери народно-сценічної хореографії, виконання творів на музичних інструментах, таких як кобза, гітара, акордеон, патріотичної мультиплікації.

Організатори подякували усім учасникам онлайн-естафети та привітали з прийдешніми святами: «Ми з гордістю та впевненістю можемо сказати, що усі ми є нащадками славного козацького роду, які в умовах сьогодення продовжують славні традиції українського воїнства, головні серед яких — патріотизм, мужність, любов до рідної землі!»