Новини

29.09.2022

Студенти третього курсу спеціальності ДИЗАЙН (графічний дизайн) та четвертого курсу спеціальності ДИЗАЙН (перукарське мистецтво та декоративна косметика) взяли участь у вікторині «Я люблю Україну - єдину і сильну!», присвяченій Дню незалежності нашої держави.

Завдання та питання вікторини були пов'язані з цікавими фактами про культуру, мистецтво, історію формування нації та запеклу боротьбу за незалежність та самовизначення: Яка українська пісня була найпершою, що прозвучала у космосі? якому з міст України одружився Оноре де Бальзак? Якою українською художницею захоплювався Пабло Пікассо? Кому з українців присвятив дві симфонії Людвіг ван Бетховен? Яка станція київського метро є найглибшою в Європі? та ін.

Переможницею стала студентка випускної групи спеціальності ДИЗАЙН (перукарське мистецтво та декоративна косметика) Унгул Катерина. Здобувачка освіти дала найбільшу серед учасників кількість правильних відповідей і таким чином продемонструвала свою ерудицію, обізнаність у різних галузях щодо здобутків української культури та історії.

Вітаємо Катерину з перемогою! Закликаємо всіх дбати про власний розвиток.