Новини

28.09.2015

28 вересеня відбулися одразу дві яскраві події: посвячення першокурсників у студенти та шоу талантів «Коледж.Шанс.UA»

У житті кожної людини є події, які залишають в її серці слід на все життя. Такою подією для першокурсників є урочиста церемонія посвяти в студенти. Ритуал посвяти першокурсників до лав студентства проходив на сцені актової зали коледжу.

Першокурсники підготували мультимедійні презентації, в яких розповіли про свою групу, познайомили аудиторію з новими талановитими особистостями, які цього року втупили до коледжу. Студенти випускних груп передали першокурсникам символи навчання: Ключ знань та Студентський квиток. Самий серйозний і відповідальний момент церемонії - урочиста клятва, яку дають студенти-першокурсники, приєднуючись до коледжної  спільноти.

Море позитивних емоцій принесло всім присутнім яскраве шоу талантів «Коледж.Шанс.Ua». На сцені коледжу виступили представники від кожної з груп нового набору. Особливо яскравим став виступ Гросс Ганни, студентки спеціальності «Дизай графічний». Ганна представила на розсуд публіки вокальну композицію, яка відрізнялася оригінальністю та самобутністю.

Хотілося б ще раз побажати усім студентам - і першокурсникам, і старшокурсникам – наполегливо здобувати знання, долучатися до праці за обраною спеціальністю. Пам'ятаймо, що Незалежній Україні потрібні висококваліфіковані фахівці і віддані патріоти.

Дорогі першокурсники! Щиро вітаємо Вас у нашій студентській родині!