Новини

01.10.2015

Професійне свято – День працівника освіти!

 

1 жовтня педагоги, студенти та їх батькі зібрались у затишній актовій залі, щоб разом відсвяткувати День працівника освіти!

Зі словами вітання та побажаннями злагоди – в оселях, в серцях – добра, в помислах – мудрості, у засіках – достатку, рясного урожаю людської вдячності звернувся Сапіжак Михайло Степанович, директор Брянківського коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Професія педагога – найблагородніша серед інших, вона об'єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Викладачі прищеплюють своїм студентам любов до знань, сіють в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкривають складний духовний світ буття, дають мудрі поради, які відтак для багатьох стають життєвим кредитом. Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов'язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті молодої особистості, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань, - зазначив М.С. Сапіжак.

Висловлюю щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм студентам. Хай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, визначними перемогами й здобутками в житті, а слово викладача буде завжди святим і чистим на землі. Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини. Міцного здоров'я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

Після урочистого виступу директора, відбулася церемонія нагородження кращих педагогічних працівників почесними грамотами коледжу з нагоди Дня працівника освіти.

Святковий концерт продовжили студенти спеціальності «Перукарське мистецтво та декоративна косметика» з демонстрацією казкового гриму. Тепло і щиро студенти вітали своїх викладачів із професійним святом і дякували їм за невтомну працю. Особливо яскравими були учасники Народного студентського театру моди, які презентували колекцію вечірніх суконь та вечірніх зачісок з використанням пастижерних виробів з волосся.

Не забули про своїх викладачів і випускники коледжу. Зокрема, Катерина Герасимчук, яка вже отримала диплом за спеціальністю «Графічний дизайн» привітала всіх присутніх запальною піснею.

Щира вдячність педагогам за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовіданність, добро і щедрість душі!!!