Новини

04.03.2016

Святкування Міжнародного жіночого дня 8 Березня!

 

Ой, яка симфонія весни!

Дивні звуки, трелі, переливи,

Казкою проходить в наші сни

І дарує радість нам і диво.

А весна квітує і шумить,

Стільки щастя кожному дарує!

Кожен день – це неповторна мить,

Кожна мить нам серденько чарує.

Розлилася музика весни,

Ніби повінь душу наповняє.

І квітує дивосвіт рясний,

І любов у серці розквітає.

І обняти хочеться весь світ,

Щоб упитись пахощами й цвітом

Музика, як казка поміж віт,

Ой, яка ж весна летить над світом!

 

З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить весна, а з нею і жіноче свято – 8 Березня.

Напевно, у світі немає нікого більш загадкового за жінку. Вона поєднує у собі безліч образів: вчора – сильна, сьогодні – тендітна, завтра – серйозна, післязавтра – легковажна. Вона водночас і ніжна мати, і берегиня домашнього вогнища, і яскрава зірка, і рішучий спортсмен, який мужньо виграє життєву естафету.

Кожна жінка й дівчина чекає на це свято. Але не менше чекають його чоловіки та хлопці, бо мають змогу в цей день привітати всю слабку половину людства. Не стали виключенням і чоловіки нашого коледжу. Студенти й викладачі на чолі з директором коледжу Михайлом Степановичем Сапіжаком вітали прекрасних жінок й дівчат зі святом.

На святковому концерті, присвяченому Міжнародному жіночому дню 8 Березня, було чимало сюрпризів, привітань, яскравих фарб та усмішок. Побажання, яскраві емоції та вітання зі святом висловлювали у піснях, танцях, декламуваннях поетичних творів, музичних композиціях. А Народний студентський театр моди подарував усім присутнім незабутнє весняне дефіле «Сакура» з традиційних і нетрадиційних матеріалів.

Тож, шановні жінки, зі святом Вас, із чарівним неповторним святом весни – 8 березня! Таким же неповторним, як і Ви самі!