Новини

17.03.2016

Профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами коледжу, давно стала звичною для наших викладачів. Вони завжди раді допомогти знайти відповіді майбутнім студентам на одвічні питання: чи правильний крок я роблю, вступаючи саме до цього навчального закладу; чи буде отриманий диплом путівкою в майбутнє життя справжнього професіонала; які зусилля потрібно докласти, аби перемогти в конкурсі?... І багато інших.

На початку весни викладачі знову відвідали професійно-технічні училища та ліцеї. Цього разу запрошували приєднатися до дружньої студентської сім'ї молодь міста Рубіжне.

Окрім демонстрації яскравих презентацій спеціальностей нашого коледжу, учням повідомили про переваги навчання в структурному підрозділі університету, про особливості студентського життя та про деякі моменти організації навчального процесу. Усіх присутніх ознайомили з Правилами прийому в 2016 році, розповіли про участь студентів коледжу в міських, обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсах.

Наприкінці зустрічі присутні змогли поставити свої запитання адміністрації Брянківського коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Абітурієнти отримали вичерпні відповіді на питання, а також інформаційні листівки, брошури та календарі.

Майбутні студенти цікавились переліком спеціальностей, навчальними дисциплінами, що викладаються у коледжі, дізнавались про місця проходження студентської практики та працевлаштування.

Нагадаємо, що випускники мають можливість продовжувати навчання та здобувати вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем «БАКАЛАВР» за скороченою формою на базі ОКР «МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ».

За ліцензією університету здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями:

Навчання студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» здійснюється на базі Брянківського коледжу під керівництвом науково-педагогічних працівників випускаючих кафедр-менеджменту, фінансів, маркетингу, дизайну, педагогіки, професійної майстерності та перукарського мистецтва й інших кафедр університету.

Чекаємо на Вас!