Новини

27.05.2016

В Україні протягом квітня і травня було проведено IX Всеукраїнську благодійну акцію «СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ». Акція відбулась в усіх областях України з метою збору коштів для придбання медичного обладнання для новонароджених дітей.

Студенти Брянківського коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка групи 31-МП Ковшарь Надія та Асєєва Анна взяли участь в акції у якості волонтерів. Волонтер акції «Серце до серця» - це доброволець, який обов'язково має спеціально виготовлені скриньки для збору грошей (з визначеними захисними елементами) та бейджі-ідентифікатори з символікою Фонду, що запобігає шахрайству. Дівчата виходили на вулиці свого міста зі скринькою і звертались до перехожих з пропозицією зробити благодійний внесок у скриньку. Кожному, хто кидає кошти до скриньки, волонтери наклеювали яскраве сердечко-наліпку з символічним смайликом Фонду.

Після збору коштів, волонтери принесли скриньки у банк (згідно координації обласного представника Назарова Є.І.). Там при спеціальній комісії було перевірено цілісність скриньки та пломб і у присутності волонтерівбули пораховані кошти.

Усі кошти, зібрані у нашій області будуть витрачені на закупівлю медичного обладнання для дитячих лікарень саме нашої області. Закуплене медичне обладнання буде позначатися штрих - кодами і буде передане дитячим лікувальним закладам у безоплатне користування з головною умовою, що всі діти обслуговуватимуться на ньому безкоштовно.