Новини

20.03.2017

 

У Вінницькому національному політехнічному університеті з 25 січня по 12 лютого 2017 року проходив Міжнародний бліц-конкурс з веб-дизайну та комп'ютерної графіки серед студентів та учнів.

Студенти спеціальності «Дизайн» (графічний дизайн), традиційно приймають участь у цьому конкурсі, таким чином перевіряючи рівень своїх знань та можливостей. В цьому році участь у конкурсі брали студенти групи 21-ДГ: Кузьміна Дар'я, Герасимчук Вікторія, Маліков Олександр.

Професійне журі конкурсу, до складу якого входили провідні фахівці з веб-дизайну та комп'ютерної графіки, визначило переможців і в номінації «Краща 2D-растрова графіка» 1 місце посіла Кузьміна Дар'я, а 2 місце – Герасимчук Вікторія.

Участь у професійних конкурсах міжнародного рівня сприяє професійному розвитку і допомагає закріпити знання, здобуті під час навчання у коледжі, – зазначають Кузьміна Дар'я і Герасимчук Вікторія. – Окрім того, це унікальна можливість навчитися працювати над конкретним завданням, а також перевірити свої можливості.

Участь у подібному конкурсі є досить популярною та престижною, хотілося б, що б в майбутньому досвід, який ми отримали, допоміг нам в подальшій творчій діяльності.