Новини

21.03.2017

 

Міжнародна виставка «Сучасні навчальні заклади – 2017»

16 березня 2017 року представники Відокремленого підрозділу «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» взяли участь у головній освітній події України – Восьмій міжнародній виставці «Сучасні навчальні заклади – 2017» і П'ятій Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів «World Edu – 2017», які проводилися в Київському Палаці дітей та юнацтва.

Виставка об'єднала учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості національної освіти, розвитку міжнародних освітніх та науково-технічних проектів і надала можливість обмінятися досвідом і думками, контактами і закласти фундамент для подальшої співпраці.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка представляла делегація у складі голови наглядової ради Курило В.С., директора навчально-наукового інституту педагогіки і психології Караман Е.Л., завідувача навчально-методичним відділом Семенова Н.А., начальника відділу маркетингу Лисенко І.А., директора ВП «Лисичанський педагогічний коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка»Мінєнко Г.М. і директора ВП «Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» Сапіжака М.С.

 

Виставка тривала 3 дні, протягом яких проходили змістовні тематичні конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, Workшопи, відкриті уроки, панельні дискусії за участю директорів і провідних вчених Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади та управління, практичних працівників галузі освіти, представників зарубіжних навчальних закладів та міжнародних представництв, батьків, учнів, студентів і широкого загалу.

До участі в конкурсі від університету та його підрозділів були представлені три проекти:

1. «Технологія соціально-виховної роботи з неповнолітніми засудженими в спеціальних виховних установах»;

2. «Організація навчального процесу університету в умовах евакуації»;

3. «Інноваційні підходи в навчальних закладах в процес формування особистості і виховання громадянина-патріота».

Викладач Брянківського коледжу Ольга Володимирівна Віщенко в рамках третього проекту успішно провела майстер-клас на тему «Створення фантазійного образу з використанням пастижу і елементів боді-арту». Створені моделі визвали надзвичайний інтерес у відвідувачів виставки.

За результатами конкурсного відбору та експертизи за два проекти Луганський національний університет отримав золоті медалі в тематичних номінаціях «Сучасні соціально-психологічні та педагогічні технології підтримки дітей і дорослих в умовах кризової ситуації» і «Інноваційні підходи в навчальних закладах в процес формування особистості і виховання громадянина-патріота».

Представники Брянківського коледжу отримали почесні грамоти за активну участь у проведенні виставки, професіоналізм, величезний творчий потенціал у справі підготовки фахівців і виховання молоді України.