Новини

26.06.2017

Червень добігає кінця. Це означає, що завершується 2016-2017 навчальний рік. Можна підбивати його підсумки.

Студенти другого курсу коледжу перевірили свої знання на Державній підсумковій атестації з української мови, всесвітньої історії та математики.

А студенти-випускники зі спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Економіка підприємства» 26 червня 2017 року складали Державний комплексний екзамен.

Для проведення контрольного підсумкового заходу викладачами циклової комісії були підготовлені пакети екзаменаційних матеріалів з шести фахових дисциплін. Кожен екзаменаційний білет містив три завдання, з яких одне завдання - практичного характеру. Практичним завданням передбачено розв'язання задачі.

Фахові компетентності студентів перевірялися Екзаменаційною комісією на чолі з Гнєдковим А.В., деканом факультету економіки і фінансів Донбаського державного технічного університету, кандидатом економічних наук. При проведенні атестації виявлено, що студенти в достатньому обсязі володіють методикою планування діяльності підприємства, нормування праці та відображення в системі бухгалтерського обліку і звітності господарських операцій, вміють розраховувати основні техніко-економічні показники діяльності підприємства та аналізувати їх, виявили достатньо високий рівень використання облікової інформації і нормативних документів під час вирішення встановлених кваліфікаційних завдань.

Досить високий рівень підготовки виявили студенти груп 31ЕП та 201БО: Колмиченко А., Вовк О., Трішина Ю., Сисак А., Тіщенко І. та інші.

Випускникам бажаємо вдалого працевлаштування і професійних успіхів, а студентам коледжу, які продовжують навчання на старших курсах - веселих канікул!