Новини

28.08.2017

Початок нового навчального року в коледжі.

28 серпня в Брянківському коледжі розпочався новий навчальний рік. Яскравою та щирою сталася зустріч студентів і викладачів коледжу. Скільки теплих, привітних слів було сказано на адресу кожного. Студенти старших курсів привітали і новачків, студентів нового набору.

Перший урок нового 2017-2018 навчального року пройшов під гаслом «Україна на шляху до Європи». Такі заходи в коледжі сприяють розвитку нового європейського світогляду студентської молоді.

Студенти мали можливість поглибити свої знання про інтеграцію України до Європейського Союзу, європейські цінності, розуміння основних принципів толерантності, громадянську ідентичність у співдружності європейських народів. Адже Україна зможе стати повноцінною частиною ЄС за умови, що кожен громадянин буде зміцнювати її авторитет та підвищувати добробут держави.

Під час загальних урочистостей також було зазначено, що у новому навчальному році керівництвом коледжу створені всі умови для досягнення колективом нових перемог в освіті і професійній діяльності, для розвитку не тільки конкурентоспроможних фахівців, а й громадянина-патріота.

А після першого уроку відбувся повноцінний навчальний процес, який довів, що тільки у дружній співпраці керівництва коледжу, студентської молоді і викладацького складу набувається якісна професійна освіта.