Новини

12.10.2017

14 жовтня наша Батьківщина в святкує День захисника України. У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання – захисника своєї держави.

День захисника України відзначають не лише причетні до військової справи люди. Це свято кожного з нас, адже сьогодні ми об'єдналися в одному прагненні – здобути мир і свободу на своїй землі.

У переддень свята мужності і військової доблесті ВП «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» на честь сильних і незламних, сміливих і відважних воїнів, непереможних наших героїв відбулася низка заходів.

 

 

12 жовтня в рамках святкування Дня захисника України студенти Брянківського коледжу взяли активну участь у засіданні дискусійного клубу, яке було проведено під керівництвом викладача історії Чурилової В.Є.

Тема дискусії - «Перспективи євроатлантичної інтеграції України». Сучасна молодь Брянківського та Лисичанського педагогічного коледжів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка обґрунтувала переваги та недоліки вступу України до лав Північноатлантичного альянсу (НАТО), відповідали на запитання, що ставились перед аудиторією:

Гостями цього заходу були представники батальйону «Тернопіль», які залучилися до дискусії з теми. Свої думки та погляди щодо необхідності і можливостей вступу України до цього блоку висловили директори коледжів Сапіжак М.С. та Мінєнко Г.М.

Студенти щиро відстоювали свою громадянську позицію після перегляду відеофільму про діяльність Північноатлантичного альянсу, головною роллю якого є забезпечення свободи безпеки країн-членів з використанням політичних і військових засобів.

До свята Дня захисника України була представлена виставка «Військово-польовий АРТ», до якої увійшли експонати – артефакти, які пройшли горнило воєнних подій, зібрані і надані військовими батальйону «Тернопіль». Родзинкою виставки стала колекція жіночих сумок, що продемонстрували моделі Народного студентського театру мод.

На загальноколеджному меседжі «Герої поруч», присвяченому Дню захисника України, була продемонстрована новостворена колекція «Мілітарі», яку презентував Народний студентський театр мод коледжу. Головною особливістю колекції є використання деталей та елементів військової амуніції, поєднаних з сучасною інтерпретацією національних мотивів.

Вітаємо всіх з Днем захисника України! Нехай патріотизм, сила волі та незламна віра у щасливе майбутнє рідної землі стануть Вашими вірними друзями на все життя. Миру, добра і процвітання нашій країні!