Новини

17.11.2017

17 листопада в Брянківському коледжі відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня студентів.

Директор коледжу, Сапіжак Михайло Степанович, щиро привітав усіх присутніх, та зазначив, що студенти БК «ЛНУ імені Тараса Шевченка» гідно презентують свій навчальний заклад. «За високі показники у навчанні, активну участь у громадському і культурному житті коледжу та з нагоди Міжнародного Дня студента» він нагородив кращих студентів подяками.

 

У перекладі з латини studens означає «той, що ретельно працює», «такий, що займається». Викладачі спец. дисциплін Вищенко О.В. та Старанко Т.В. вручили нагороди студентам, які дійсно багато працюють і як доказ того нещодавні перемоги у творчих конкурсах: у фіналі відбіркових турів ХХ Чемпіонату України з перукарського мистецтва, макіяжу та нігтьової естетики м. Харків, та у конкурсу з веб-дизайну та комп'ютерної графіки м. Винниця.

Кульмінацією стала посвята у студенти першокурсників. Головна героїня - Афіна - богиня мудрості, для урочистого ритуалу посвяти у студенти принесла з собою сувій, на якому було написано клятва студента. Першокурсники урочисто та дружньо промовили з Афіною, клятву яка ознаменувала собою початок нового етапу в їхньому житті. Та вручила першокурсникам студентські квитки.

 

Особливе вітання з Міжнародним днем студента пролунало від Голови студентського парламенту Журенко Юлії, яка побажала студентській молоді стати професіоналами, і щоб професійна честь була найголовнішою у житті кожного.

 

День студента – свято особливе. Воно викликає у молоді бурю емоцій і почуттів. Свою творчу майстерність подарували усім присутнім Пащенко Софія та Зубанова Марія, у їх виконанні пролунали чудові пісні.

 

Отриманий позитив та драйв знову кличе студентів до нових вершин у царині науки. Тож нехай підйом до цих вершин обов'язково вдається – завзяття та успіху Вам, любі студенти!