Новини

30.05.2018

З ювілеєм, рідний коледжу!!!

У навчального закладу, як і в кожної людини, є свій день народження, своя біографія, певні етапи, що відіграють особливу роль у його житті.

Сьогодні коледжу виповнилося 50. Багато це чи мало? З погляду історії – то лише мить, для навчального закладу – це пора розквіту, а з погляду людини – довгий відтинок часу, упродовж якого кілька поколінь викладачів самовіддано торували нелегкий шлях підготовки працівників сфери обслуговування: це тисячі і тисячі лекцій, семінарів, екзаменів, це більше 10 тисяч випускників, які разом з дипломами отримали путівку в життя.

50 … Протягом усіх цих років, і, особливо, останнього десятиліття утверджувався незаперечний авторитет закладу на вітчизняному освітньому просторі. Від заснування у 1968 році навчальний заклад пройшов нелегкий шлях свого становлення. Сьогодні Брянківський коледж є провідним державним сучасним закладом у структурі Державного закладу "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка".

30 травня 2018 року Брянківський коледж відзначив свій 50-річний ювілей. Святкування ювілею відбулося в актовій залі Лисичанського педагогічного коледжу, яка вмістила всіх бажаючих привітати ювіляра.

 

 

А їх було чимало: це і колишні випускники навчального закладу, і сьогоднішні студенти коледжу та їх батьки, і ветерани педагогічної праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку, друзі і партнери коледжу, представники Луганської обласної держадміністрації, Департаменту освіти і науки ЛОДА, Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», Луганської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України і Ради директорів ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації Луганської області.

Приємними для колективу коледжу були слова привітання з ювілеєм від народного депутата України Курила В.С.

Гордість навчального закладу – педагогічний колектив. Всіх їх об'єднують любов до своїх студентів, високе почуття обов'язку, відданість справі, якій служать. Зусилля колективу спрямовані саме на підготовку не лише фахівця, який володіє вузькопрофесійними знаннями і навичками праці, а спеціаліста-діяча, соціально мобільну особистість, яка уміє працювати з людьми, може бути здібним організатором, не байдужим до громадського життя, здатна захистити власні інтереси, інтереси свого колективу. Головною стратегічною метою виховної роботи в коледжі є виховання національно свідомого громадянина України, висококваліфікованого, конкурентоспроможного спеціаліста.

В усіх виступах відзначалась особлива атмосфера, яка панує в коледжі та великий професіоналізм його педагогічного колективу.

Ми пишаємось, що саме в нас виросли прекрасні фахівці: економісти, бухгалтери, перукарі та дизайнери – люди, які чесно та самовіддано виконують свій професійний обов'язок. Тільки на рідній Луганщині працює – більше тисячі випускників закладу.

Свято 50 річчя – це свято, коли студент, випускник, викладач, співробітник нашого колективу, кожна людина, хто серцем і душею, долею і своїми справами долучилась до цього чудового навчального закладу, почуває себе членом однієї великої родини, ім'я якої – Відокремлений підрозділ «Брянківський коледж Луганського національного закладу імені Тараса Шевченка».

Колектив коледжу має ще чимало цікавих задумів, далекосяжних планів, спрямованих на вдосконалення підготовки фахівців, бажання працювати, енергію дерзання і творення. А це, звичайно, чималі складові успіху.

Свято тривало близько двох годин та, безумовно, залишило яскраві та світлі спогади в серцях всіх, хто був на ньому присутній.

 

Інформація про ювілей на сайті Луганського національного університету імені Тараса Шевченка