Новини

14.10.2018

З нагоди ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ у ВП «Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» пройшла низка заходів із вшанування відваги та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України.

Традиційно напередодні свята викладачі спільно зі студентами коледжу провели акцію «Подаруй захиснику АТО тепло свого серця». Дівчата груп спеціальності «Перукарське мистецтво та декоративна косметика», виїхавши на місце дислокації батальйону «Тернопіль», надали безкоштовні перукарські послуги захисникам нашої держави.

До Дня Українського козацтва 11жовтня для студентів були проведені години історії «Україна – козацька держава», де було розкрито історію козацтва, історії свята Покрови Пресвятої Богородиці, яку з цікавістю сприйняла студентська молодь.

12 жовтня студенти коледжу взяли участь в загальноміській урочистій святковій програмі до Дня захисника України, яку проводив КЗ «Лисичанський міський палац Культури».

14 жовтня у День захисника України студенти та викладачі коледжу виїхали на місце дислокації батальйону «Тернопіль», щоб висловити пошану захисникам нашої Батьківщини. Слова привітання зі святом та подяка бійцям прозвучали від директора Брянківського коледжу Сапіжака М.С., а від студентів пролунали побажання здоров`я та якомога швидшого настання миру в державі.

Всі заходи були направлені на виховування патріотичного відношення до своєї країни, призвати не бути байдужими до воєнної ситуації в своїй державі.

Низько вклонімося кожному воїну, який захищає нас і нашу Землю!