Новини

02.05.2019

Одним з напрямків роботи студентського парламенту коледжу є волонтерська діяльність. Студенти і викладачі коледжу протягом березня – травня долучились до низки заходів, метою яких був збір коштів у рамках благодійної акції «Серце до серця».

Акція «Серце до серця» стала традицією для всієї України. Кожного року обирається різна тематика по збору коштів: зір, слух, діабет, неонатальні та реанімаційні відділення. Цього року акція проходила під гаслом «Дитяче серденько, живи!»

Міський етап акції зі збору коштів розпочався під час благодійного ярмарку на Масляну, де мешканці міста мали змогу придбати роботи, виготовлені власноруч студентами. Потім збір коштів проходив в стінах коледжу.

2 травня у Лисичанському професійному торгово-кулінарному ліцеї підводили підсумки міського етапу XIV щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, ЖИВИ!». В заході взяли участь представник Всеукраїнського благодійного фонду «Від серця до серця» в Луганській області Євген Назаров, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт та учнівська молодь міста.

Зібрані гроші були передані представнику фонду Євгенію Назарову, та разом з іншими зібраними коштами будуть направлені на придбання сучасного медичного кардіологічного обладнання для лікування дітей з вадами серця.

Євген Назаров подякував всім небайдужим за добре серце, щирість вчинків та безкорисність.

Окрім того, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт зі словами вдячності вручила всім представникам учбових закладів, що долучилися акції, Подяки за активну участь у міському етапі XIV щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, ЖИВИ!».

А у фіналі свята всі присутні вийшли на вулицю та запустили до неба ліхтарик у символічній формі серця.