Новини

03.12.2019

3 грудня в Брянківському коледжі ЛНУ імені Тараса Шевченка відбулось чергове засідання Студентського парламенту.

Заступник голови Прокудіна Мадіна запропонувала внести зміни до Положення Студентського парламенту стосовно виборів членів Студентського парламенту, а також затвердження урегулювання виборчого процесу в Положенні про порядок проведення виборів студ.парламенту ВП «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка». Вона зазначила, що відповідно до чинного Положення про Студентський парламент п.3.4 дані рішення ухвалюються на Конференції студентів.

Голова спортивно-масового сектору Шестаков Кирило вніс пропозицію щодо зборів Конференції у січні 2020 року.

Також на засіданні Артем'єв Антон та Шестаков Кирило запропонували створити сторінки Студ.парламенту в соціальних мережах Instagram та Facebook, що допоможе інформувати студентів коледжу про рішення Студ парламенту.

Свиридова Поліна, голова Студ.парламенту запропонувала долучитися до акції «Зроби новорічну іграшку - врятуй життя», підсумком якої буде проведення благодійного ярмарку напередодні Дня святого Миколая 18 грудня. Під час обговорення цього питання було прийнято рішення перерахувати зібрані кошти на благодійний рахунок Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України ОХМАТДИТ.