Новини

27.02.2021

З 26 по 27 лютого 2021 року у Харківському виставковому центрі «Арт-завод МЕХАНІКА Іная Земля» проходив відбірковий тур Чемпіонату України СПУ з перукарського мистецтва, нігтьової естетики, моделювання брів та макіяжу «Перша столиця».

Команда студентів Брянківського коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка спеціальності 022 Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика) взяла участь у змаганнях з перукарської справи у багатьох номінаціях: Весільна зачіска (майстер Ксенія Самборська), Коктейльна зачіска (майстер Марина Глотова), Фантазійна зачіска з пастижерним виробом, COLOR SMOKY EYES.

Робота Віщенко Вікторії у номінації «COLOR SMOKY EYES» отримала найвищу оцінку – 1 місце та Кубок Чемпіонату.

Івоніна Мішель вперше брала участь у подібному заході та відразу ж її роботи посіли два других місця! Студентка брала участь у номінаціях фантазійна зачіска з пастижерним виробом та COLOR SMOKY EYES.

Команда Брянківського коледжу, а також викладач Віщенко Ольга Володимирівна, отримали дипломи, призи і спеціальні відзнаки.

Щиро дякуємо профкому ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» за матеріальну допомогу для поїздки у м. Харків та участі в професійному конкурсі з перукарського мистецтва.

Вітаємо команду студентів ВП «Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» та бажаємо досягнення професійних вершин, вдалого працевлаштування і подальших перемог, а викладачам – наснаги, творчого розвитку і талановитих студентів.

Свою перемогу студенти та викладачі присвячують 100-річному ювілею Луганського національного університету імені Тараса Шевченка!!!