Новини

23.09.2021

22-23 вересня у місті Київ проходив XXIV Чемпіонат України з перукарського мистецтва, організований Спілкою перукарів України.

Команда здобувачів освіти Брянківського коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка спеціальності 022 Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика) взяла участь у змаганнях з перукарської справи та макіяжу: номінації в категорії макіяж «New Look» (майстер Мішель Івоніна), «Сучасні текстури зачіски» (Вікторія Приленко), «Подіумний макіяж» (Єлизавета Могилка).

Могилка Єлизавета, незважаючи на те, що вперше брала участь у чемпіонаті в загальній категорії поряд з юніорами і професійними майстрами, посіла 3 (третє) призове місце.

За результатами виступу команда коледжу разом з викладачем-тренером Віщенко О.В., отримали дипломи, спеціальні відзнаки і подарунки з професійною косметикою.

Щиро дякуємо профкому ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» за матеріальну допомогу для поїздки у Київ та участі у чемпіонаті з перукарського мистецтва.

Вітаємо студентів коледжу та бажаємо творчого натхнення для подальших професійних перемог!!!