Новини

08.03.2024

А вже весна, а вже красна,

із стріх вода капле…

 

У Міському будинку культури м. Миргород відбувся запланований на 6 березня захід зустрічі з випускниками шкіл міста. Команда ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка підготувала цікаву розповідь про спеціальності, умови вступу, історію і досягнення закладу освіти.

Перед початком зустрічі Брянківський фаховий коледж у виставковій залі будинку культури відкрив виставку професійних робіт викладачів та студентів коледжу під назвою «А вже весна, а вже красна…». На відкритті виставки були присутні і виступили з привітальним словом Голова Вченої ради університету Віталій Курило, ректорка університету Олена Караман, керуюча справами міськвиконкому Антоніна Нікітченко.

Приємним сюрпризом для відвідувачів виставки став виступ Студентського театру моди Брянківського фахового коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка. Вишукані сукні та вечірні фантазійні зачіски демонструють високий рівень роботи колективу викладачів та студентів коледжу. Випускники шкіл мали можливість не тільки ознайомитись з умовами вступу та спеціальностями університету і коледжів, а й оцінити рівень підготовки майбутніх фахівців на прикладі представлених робіт.