Новини

08.05.2024

8 травня ми вшановуємо подвиг українського народу та його внесок у перемогу в Другій світовій війні, висловлюємо повагу усім борцям проти нацизму, віддаємо шану усім, хто відстоював суверенітет України.

У цей день у ВСП «Брянківський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» пройшла виховна година «День пам'яті та примирення».

Цей захід нагадав здобувачам освіти про перемогу над фашизмом у Другій світовій війні, про всіх, хто боровся з нацизмом, та жертв війни.

Другий рік поспіль українці проводять цю пам'ятну дату в умовах сучасної повномасштабної війни росії проти України, яку називають найбільшою війною в Європі з часів Другої світової.

Доземний уклін, безмежна вдячність та глибока шана визволителям Батьківщини, адже завдяки ним ми гордо звемося українцями!

Дякуємо захисникам нашої держави усіх часів і поколінь. Саме їм ми зобов'язані можливістю жити і здобувати освіту. Вічна пам'ять усім визволителям, які загинули за свободу і незалежність рідної землі.

Пам'ятаємо! Перемагаємо!

Слава Україні!