Новини

29.05.2024

З 07 травня по 21 травня 2024 року проходив онлай захід «Шлях в IT: професія – дизайнер», в якому взяли участь студенти спеціальності 022 Дизайн Брянківського фахового коледжу.

Організаторами заходу були: Національний центр аерокосмічної освіти молоді імені О.М. Макарова, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Національний технічний університетом «Харківський політехнічний інститут», Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Фаховий коледж ракетно-космічного машинобудування Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Після вебінар-зустрічей із експертами студентам було запропоновано взяти участь у творчому конкурсі і створити логотип за запропонованою тематикою. На творчий конкурс було надано 159 конкурсних робіт від учасників із 15 областей України.

29 травня 2024 року було підведено підсумки творчого конкурсу «Я – дизайнер», за результатами якого студентка 2 курсу Брянківського фахового коледжу Тимошенко Яна посіла третє місце.

Викладач Старанко Т.В. за участь у заході і підготовку здобувача освіти до участі в онлайн-марафоні «Шлях в IT: професія – дизайнер» отримала сертифікат керівника.