Новини

27.06.2024

21 та 27 червня 2024 року в Брянківському фаховому коледжі відбулися комплексні кваліфікаційні іспити для здобувачів денної і заочної форм здобуття освіти зі спеціальностей 071 Облік і оподаткування та 051 Економіка. Усі три іспити були організовані через дистанційну комунікацію учасників освітнього процесу засобами відеоконференції синхронно в часі на платформі Google Meet.

Теоретичну і практичну підготовку випускників оцінювала екзаменаційна комісія у складі: голови комісії Плєтньова Михайла Васильовича – доцента кафедри економіки і підприємництва Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, кандидата технічних наук; заступника голови Сапіжака Михайла Степановича, директора фахового коледжу, і члена комісії Караман Андрія Леонідовича, викладача економічних дисциплін.

Члени екзаменаційної комісії мали змогу оцінити ступінь фахової підготовки випускників названих вище спеціальностей під час їх відповідей на питання білету і додаткові запитання. Результати відповідей кожного здобувача освіти обговорювались на закритому засіданні Екзаменаційної комісії відкритим голосуванням звичайною більшістю голосів членів комісії, які брали участь у засіданні. Результати комплексного кваліфікаційного іспиту оформлені протоколом засідання Екзаменаційної комісії та оголошені випускникам одразу після закінчення іспиту.

Високий рівень підготовки виявили здобувачі освіти: Жирова Лілія, Шеремет Андрій, Левіна Вікторія, Гирич Ігор, Тягнирядно Олександр, Кремінська Тетяна з гр.201БО; Бобричева Карина, Маць Павло, Муха Валерія з гр. 201Боз; Ганусенко І. та Петрусьов Д.. з гр.31ЕП.

Випускники можуть в подальшому успішно працевлаштуватися або продовжити здобуття освіти за освітнім ступенем бакалавра з аналогічної спеціальності/освітньої програми у закладах вищої освіти - Державному закладі «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Вітаємо усіх випускників зі складанням іспиту і бажаємо успішного працевлаштування та плідної професійної діяльності!!!