Новини

04.07.2024

Перукар – одна з небагатьох спеціальностей, яка вимагає від майбутнього фахівця технічного оволодіння професією, розвитку творчого мислення, розуміння краси і стилю для створення художнього образу. Саме цьому навчають у Брянківському фаховому коледжі.

Основна мета викладання дисциплін за освітньо-професійною програмою Перукарське мистецтво та декоративна косметика спеціальності 022 Дизайн – розкрити творчий потенціал здобувачів освіти, закласти у їхні характери потяг до самовдосконалення і досконалості у всьому.

Тому, наприкінці навчального року в групі 21МП для здобувачів 2 курсу у навчальних майстернях впродовж двох тижнів проводилася перша частина навчальної практики. Основним завданням її проходження було закріплення, розширення та удосконалення набутих під час теоретичного навчання практичних умінь і навичок з професії. З цією метою здобувачі освіти щоденно під керівництвом досвідченого викладача Віщенко О.В. засвоювали прийоми і способи виконання жіночих, чоловічих та дитячих стрижек. Приємно, що під час практики в якості своїх перших клієнтів студенти активно залучали рідних, знайомих і навіть працівників закладу освіти.

Одночасно з вивченням сучасних технологічних прийомів і способів виконання перукарських послуг, правильним застосуванням необхідних інструментів і пристосувань, здобувачі освіти успішно засвоювали безпечні методи праці, відповідно до вимог охорони праці та пожежної безпеки у навчальних майстернях.

Вітаємо здобувачів освіти групи 21МП з успішним проходженням навчальної практики, як першого етапу в становленні майбутнього фахівця з перукарського мистецтва!!!