Новини

05.12.2015

5 грудня 2015 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Сєвєродонецька дитяча художня школа»  відбувся обласний конкурс творчих робіт зі скульптури.

Організатори Конкурсу - управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації та комунальна установа «Луганський обласний Центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва». До складу журі входили: Домненко  Катерина Григорівна –скульптор, викладач фахових дисциплін коледжу Луганської державної академії культури і мистецтв, Курбатов Микола Пилипович –художник-дизайнер, викладач фахових дисциплін КПНЗ «Сєвєродонецька дитяча художня школа», Романов Борис Миколайович – художник-графік, лауреат і дипломант міжнародних фестивалів і конкурсів з екслібрису.

Конкурс проводився за темою «Сорочинський ярмарок» за двома видами скульптури - рельєфна та кругла і завершився виставкою кращих творчих робіт. Переможцем конкурсу в номінації рельєфна скульптура стала студентка групи 11-ДЕП Шатова Ольга.

Вітаємо Ольгу з перемогою і бажаємо творчих успіхів.