Новини

28.03.2016

23-25 березня 2016 року у м. Київ проходив Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики, макіяжу, декорування та нарощування вій.

Чемпіонат України – важлива подія в сучасному професійному світі індустрії краси. Це свято стилістів, що збирає гостей з усієї країни. Виставка, ділова програма та змагання дозволяють кожному фахівцю знайти свій шлях розвитку.

Участь у змаганнях брала команда ВП «Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка». Студенти коледжу Болбас Наталія, Ярослав Карина, Коняхина Ольга и Мельник Марина показали свої професійні вміння у номінаціях Full Fashion Look, коктейльна зачіска з елементами плетіння, модна жіноча укладка «Кудри&Волны».

В останній день Чемпіонату відбулася урочиста церемонія нагородження переможців. Викладач коледжу Віщенко Ольга Володимирівна посіла 1 місце у номінації фантазійна зачіска з використанням пастижерних виробів.

Зачіска, виконана Віщенко О.В., складалася з мережених елементів виготовлених різною технікою плетіння і була високо оцінена професійними суддями міжнародного класу.

Участь у Чемпіонаті – показник професіоналізму, нагорода для кожного учасника, натхнення і стимул йти тільки вперед!