Новини

13.10.2016

Напередодні свята мужності і честі - Дня захисника України викладачі спільно зі студентами коледжу провели акцію «Подаруй захиснику АТО тепло свого серця».

Дівчата груп спеціальності «Перукарське мистецтво та декоративна косметика», виїхавши на місце дислокації батальйону «Тернопіль», надали безкоштовні перукарські послуги захисникам нашої держави.

Взявши участь у цій акції, студенти показали свою підтримку тим, хто не бачить ні сну, ні відпочинку, хто кожен день чує свист куль і розриви снарядів.

На хвилі патріотизму був проведений для чоловіків батальйону невеличкий концерт, де усіх привітали з наступаючими святами, адже на 14 жовтня припали і День захисника України, і церковне свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке здавна є одним із найулюбленіших українських свят, та День Українського козацтва.

До усіх присутніх з вітальним словом звернувся директор коледжу Сапіжак Михайло Степанович. Він привітав мужніх та хоробрих захисників Вітчизни та висловив вдячність і пошану всім тим, хто захищає спокій українців.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять всіх загиблих учасників АТО, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.

В ході заходу студенти коледжу вручили захисникам обереги, зроблені власноруч - милих янголят, у яких вклали часточку своєї душі.

Вітаючи мужніх чоловіків, захисників України, студенти та викладачі коледжу хотіли, щоб військовослужбовці відчули підтримку та продовжили боротьбу, захист суверенітету нашої держави і її цілісності, знаючи, що за ними - народ України!