Новини

06.12.2016

Сьогодні в Україні відзначають День Збройних сил. У відокремленом підрозділі «Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» були заплановані та проведені заходи до цього свята.

1 грудня 2016 року дівчата груп спеціальності «Перукарське мистецтво та декоративна косметика» знову надали безкоштовні перукарські послуги захисникам нашої держави.

2 грудня 2016 року в Учбово-науковім інституті педагогіки та психології ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбулись «Вечори на хуторі ІПП» де взяв участь хоровий колектив Сєвєродонецького міського палацу культури «Козацькі наспіви» під керівництвом Івана Крохмаля та за участю заслуженого працівника культури України, директора Брянківського коледжу Михайла Сапіжака.

5 грудня 2016 року, напередодні Дня Збройних Сил України, студенти та викладачі коледжу привітали військових батальйону «Тернопіль» та подарували фотоальбом історії дружби та співпраці.

Для захисників звучало багато теплих слів подяки та побажань міцного здоров'я, незламного духу та найскорішої перемоги у цій війні.