Новини

08.02.2017

7 лютого 2017 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Будь зміною: об'єднаймося для кращого Інтернету». Інтернет є таким, яким ми створюємо його щодня: він є кращий і доброзичливий настільки, наскільки кожний з нас є ввічливим та позитивним онлайн.

Врахування того, що Інтернет є важливою та невід'ємної частиною життя сучасної студентської молоді, простором реалізації більшості фундаментальних прав, а також з метою зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції шляхом покращення обізнаності молоді з питань безпечного Інтернету, забезпечення відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів студенти та викладачи Брянківського коледжу прийняли участь в Всеукраїнському вебінарі, який проводив ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» за підтримки компанії ТОВ Майкрсофт України 8 лютого 2017 року.

 

 

 

 

Студенти були ознайомлені з тим, як повідомити про неналежний або нелегальний контент, який вони бачать у соціальних мережах чи на тих сайтах, якими вони користуються. Студенти отримали інформацію про організації, сайти, телефони гарячих ліній, де вони можуть отримати підтримку, якщо стали жертвою чиїхось дій в Інтернеті.