Новини

20.02.2017

Заходи до Дня вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2017 року у ВП «Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» пройшли заходи, до Дня вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні присвячені подвигу патріотів нашої держави, загиблих під час Революції Гідності.

День розпочався з виховної години для студентів усіх курсів на тему: «Небесна Сотня в наших серцях» де разом з керівниками академічних груп згадали історичні події, що змінили політичне обличчя України, реалізували прагнення українського народу в напрямку європейського вектору розвитку, детально дізналися про подвиг Героїв Небесної Сотні.

 

У цей день для студентів коледжу був організований перегляд документального фільму «Перший фільм. Небесна Сотня» де усі присутні повернулися до подій Революції Гідності, спостерігаючи за кадрами, коли об'єднані поривом душі, люди встали за свободу та прагнення жити у незалежній країні.

 

Глибоко патріотичними була година – реквієм «Герої не вмирають…» на яку були запрошені бійці батальйону «Тернопіль» та волонтери національного корпусу маскувальних сіток «Луганщина». Під звуки пісні «Плине кача...» у виконанні студентки другого курсу Зубанової Марії присутні пригадали всіх Героїв Небесної Сотні поіменно,що загинули на майдані, захищаючи свободу і гідність кожного українця.

 

На завершення Дня вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні бійці батальйону «Тернопіль» вручили пам'ятний прапор України, для підростаючого покоління, яке буде нести в своєму серці незламність духу вірності України, який займе достойне місце у музею коледжу.