Новини

07.04.2017

Завдяки творчим професіям, які отримують студенти ВП «Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», наш навчальний заклад є знаним не тільки у регіоні й області, але й в усій Україні.

Студенти та викладачі коледжу постійно беруть участь у професійних конкурсах, виставках, фестивалях, де демонструють кращі творчі зразки своєї діяльності. 7 квітня 2017 року відбулася подія, яка запам'ятається багатьом на все життя.

 

Адміністрація коледжу влаштувала свято «Народження нової історії», в якому поєднались творчі здобутки студентів та викладачів коледжу за певний період навчання та вручення дипломів випускникам спеціальності «Перукарське мистецтво та декоративна косметика».

Розпочалось свято з урочистого нагородження учасників Восьмої міжнародної виставки «Сучасні навчальні заклади – 2017» і П'ятої Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів «World Edu – 2017», які проводилися в Київському Палаці дітей та юнацтва.

Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук за результативну навчально-наукову та організаторську діяльність із підвищення якості національної освіти були нагороджені директор коледжу Сапіжак Михайло Степанович та викладач Віщенко Ольга Володимирівна.

Сертифікати учасників у Восьмій міжнародній виставці «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ - 2017» були вручені Капітоновій Маргариті та Трішиній Єлизаветі.

За участь та перемогу у Міжнародному бліц-конкурсі з веб-дизайну та комп'ютерної графіки, студентам другого курсу Кузьміній Дар'ї та Герасимчук Вікторії були вручені дипломи за зайняте відповідно 1,2 місце в номінації «Краща 2D-растрова графіка». А також сертифікат учасника - Малікову Олександру.

На святі виступила призер та переможець багатьох Всеукраїнських та обласних конкурсів студентка групи 21-ДГ Шатова Ольга, яка поділилася своїми враженнями від поїздки по містах Західної України та Києву, котру отримала як лауреат Всеукраїнського конкурсу «Україна очима дітей АТО».

 

Найяскравішою сторінкою цього свята було вручення дипломів випускникам коледжу 2017 року, які під час навчання брали активну участь у громадському житті нашого навчального закладу, а саме:

Зі словами подяки за тісну співпрацю та проведені заходи з підтримки бойового духу воїнів батальйону «Тернопіль» виступив боєць боець Оконський Євген Ігорович.

З теплими словами вдячності за отримані знання, виховання та доброзичливе відношення викладачів та співробітників коледжу звернулася випускниця коледжу Асєєва Анна, яка отримала диплом з відзнакою.

З мудрими напутніми словами та побажаннями звернулася до випускників керівник групи Бродяна Наталія Олександрівна.

Директор коледжу Сапіжак Михайло Степанович привітав випускників з отриманням дипломів та побажав не зупинятися у своєму творчому та професійному рості, а продовжувати навчання у Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка, підвищуючи свій фаховий та професійний рівень.

В кінці свята для випускників та всіх присутніх було продемонстровано відеоролик «Випускникам 41-МП присвячується», в якому були відображені кращі сторінки навчання та побуту випускників.

Свято пройшло в одному пориві «Ми - одна дружна сім'я».