Новини

12.05.2017

Згідно Закону України «Про дорожній рух», листа Департаменту освіти і науки Луганської обласної адміністрації від 06.04.2017р. № 01/05-14006 в коледжі з 08 по 14 травня 2017 року відбувся Тиждень безпеки дорожнього руху.

Впродовж тижня були проведені тематичні заходи для студентської молоді з метою привернення уваги громадськості до потреби забезпечення безпеки всіх учасників дорожнього руху та причин, які є наслідком виникнення дорожньо-транспортних подій.

12 травня інженером з охорони праці Черемісовою Т.В. був проведений єдиний національний урок «Безпека на дорозі - безпека життя», присвячений важливості носіння світловідбивальних елементів. На уроці було висвітлено правила безпечного поводження на дорозі та визначена необхідність їх дотримання, студентки 1 курсу групи 11-ДЕП Калиниченко В. і Чумаченко О. підготували презентацію «Світловідбивальні елементи», Раєвська В. розповіла правила носіння СВЕ. Студенти були ознайомлені з встановленими нормами про носіння світловідбивних елементів і закликані бути обережними та відповідальними учасниками дорожнього руху.

Керівниками академічних груп для студентів коледжу була проведена виховна година у формі вікторини «Правила дорожнього руху», результати якої показали добру обізнаність та зацікавленість студентів в сфері безпеки дорожнього руху.

Проведені заходи сприяють приверненню уваги до проблеми безпеки дорожнього руху, зацікавленості та обізнаності студентів у цій сфері, мотивуванню студентської молоді бути прикладом безпечного поводження на дорозі.