Новини

30.05.2017

Сприяння працевлаштуванню молоді коледжу.

Згідно з планом роботи комісії зі сприяння працевлаштуванню випускників Брянківського коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка 30 травня 2017 року студенти випускних курсів коледжу разом із заступником директора з навчальної роботи Камчатною Н.В. взяли участь у заході «Ярмарок вакансій», який відбувся в Лисичанському міському центрі зайнятості для випускників навчальних закладів міста Лисичанська.

Участь у Ярмарку вакансій – один з головних заходів в плані роботи комісії зі сприяння працевлаштуванню разом з міським центром зайнятості. І особливістю цьогорічного заходу було те, що роботодавці творчо підійшли до участі в Ярмарку, розмістивши продукцію, інформаційні матеріали, проспекти, буклети про свої підприємства, продемонстрували відео-ролики.

У заході прийняли участь представники більше 15 роботодавців міста Лисичанська: ТДВ «Лисичанський желатиновий завод», рекламне агентство «Афіша плюс», ПАТ «Приват банк». УПСЗН, салонів «Оl-by», «Вилора», ГУ Національної поліції у місті Лисичанську та ін., які запропонували близько 50 вакансій у галузях дизайну, виробництва, сферах надання перукарських, банківських послуг та інших послуг. На Ярмарку були представлені вакансії як за робітничими професіями, так і для економістів, бухгалтерів, юристів, фахівців з перукарського мистецтва, дизайну, обліку та підтримки продажу, тощо.

В ході заходу студенти коледжу Сисак А., Бєлякова І, Євдокієнко Т., Журенко Ю, Трішина Є. та ін. активно спілкувалися з представниками підприємств, ознайомилися з умовами праці та відпочинку, соціальними пільгами і гарантіями, рівнем заробітної плати.

Окрім інформації про роботодавців, студенти отримали змістовні відповіді стосовно послуг, які надає міський центр зайнятості для молоді: про бізнес-інкубатор, про роботу з клієнтами, про особливості стажування на підприємствах. Особливо цікавою для студентів коледжу була інформація працівника центру зайнятості щодо складання резюме для роботодавця за допомогою відео. Адже чимало роботодавців використовують у підборі персоналу саме такий конкурсний відбір.

Представниками Лисичанського центру зайнятості були створені всі умови для того, щоб роботодавці та студенти випускних груп мали можливість поспілкуватися та задовольнити свої потреби. Учасники Ярмарку залишилися задоволені організацією та проведенням заходу.

Наприкінці заходу заступником директора Брянківського коледжу і представником Лисичанського центру зайнятості були також намічені напрямки подальшої взаємодії в плані проведення різноманітних тренінгів і семінарів на базі коледжу.