Новини

29.09.2017

День працівників освіти в коледжі відзначали 29 вересня.

Вчительська доля …. Її не обирають …. Вона сама обирає…. І обирає найкращих. Тих, хто щиро, віддано любить дітей, знаходить радість у спілкуванні з ними, палко вірить у те, що кожна дитина може стати чудовою людиною.

Існує притча про вчителя. Коли народжується дитина, Господь благословляє її у білий світ своєю рукою. Покладе на голову – мудрою буде, на серце – милосердною, на руки – майстром слова і діла. А цій людині Господь руку одночасно поклав на голову, серце, руки. Ім'я цієї людини – Вчитель.

Один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо «учитель», згадуючи при цьому не контрольну роботу, тематичне оцінювання чи підсумкову атестацію, а квіти і добрий настрій.

 

 

 

Учитель – це не лише провідник у світ знань, це Наставник, Вихователь і, дай Боже кожному, – Друг. У всіх нас є свій Учитель, той, хто не лише навчив рахувати - писати, а хто навчив жити. У руках вчителя, без перебільшення, - долі майбутніх поколінь.

І те, що українці, попри неймовірні труднощі, обрали твердий курс на демократію, на загальнолюдські цінності – яскраве свідчення того, що освітяни добре робили свою справу. Це студенти, яких вони виховали справжніми людьми і патріотами, боронять нині нашу державу від агресора, завзято працюють в тилу.

 

 

Для відзначення Дня працівників освіти у БК ЛНУ імені Тараса Шевченка відбувся урочистий захід, у якому звучали слова привітань усім викладачам коледжу. Директор коледжу Михайло Степанович Сапіжак щиро привітав педагогічний колектив зі святом.

У своєму слові Михайло Степанович узагальнив останні досягнення викладачів та студентів нашого навчального закладу в науковій діяльності, професійних конкурсах, відзначив успіхи в навчанні.

 

 

 

Відкрила концерт пісня у виконанні Зубанової Марії. Народний студентський театр моди продемонстрував колекцію вечірнього вбрання із використанням пастижів і відповідного макіяжу. А Пащенко Софія заспівала на сцені коледжу вперше, присвятивши дебют улюбленим викладачам.

 

 

Найкращі педагоги з нагоди святкування Дня працівника освіти були відзначені такими нагородами:

 

 

Студенти подарували педагогічному колективу величезного торта у вигляді книжки, приготовленого власноруч.

Зі святом!