Новини

27.01.2018

Упродовж 25-26 січня 2018 року у ВП "Брянківський коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка" проходив захист дипломних проектів, які виконали студенти спеціальності 022 Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика).

Під час виконання досліджень випускники денної та заочної форм навчання зі спеціальності створювали не тільки конкурсні та видовищні зачіски, а й добирали до них відповідний одяг і аксесуари. Презентація проектів надихнула окремих студентів на створення цілих авторських колекцій.

Пастижерні вироби до зачісок, виготовлені студентами вразили комісію не тільки технікою, а й своєю фантазійністю та екстравагантністю. "Випускники виявили великий творчий потенціал і ґрунтовну базу теоретичних та практичних знань, отриману за роки навчання в коледжі," - висловила свою думку голова Екзаменаційної комісії Говорко С.В., член Спілки перукарів України.

Екзаменаційна комісія відзначила найкращі художні образи, створені студентами групи 41МП Журенко Юлією, Трішиною Єлизаветою, Баріновою Іриною.

Консультації по виконанню дипломних проектів надавали для студентів кваліфіковані викладачі: Кореняк Н.В., Віщенко О.В., Дунець Н.В., Камчатна Н.В.

Більшість розроблених студентами у процесі дипломного проектування образів були представлені широкій публіці на професійному конкурсі Відбіркового чемпіонату України з перукарського мистецтва.