Новини

14.02.2018

Ким є людина без кохання - кораблем з розірваним вітрилом,
птахою із зламаним крилом в чужім краю,
поетом, що згубив рифму, самотнім пілігримом,
який заблукав на півдорозі між життям та вічністю.
Ти є вітрилом мого корабля, Кохання крилами для мене стало,
Ти Муза, пілігримова зоря,
Ти є усе чого мені так бракувало.

День святого Валентина, який щорічно відзначають 14 лютого, здавна оповитий різними таємницями та легендами його походження. Але, незважаючи на таємничість походження свята, мільйони людей не пропускають можливість відсвяткувати романтичне свято разом зі своїми коханими та рідними людьми. Адже День святого Валентина – це не лише свято квітів, листівок та подарунків. Це символічний день для вияву трішки більшої уваги та любові тим людям, які перебувають поруч з вами.

Для студентів груп 11-ДЕП і 21-ДГ керівником групи Черемісовою Т.В. була організована і проведена виховна година на тему: «День Святого Валентина». Метою заходу було розширення знань студентів про це свято, його традиції, обряди в різних країнах світу. Під час заходу намагались розвивати духовність, естетичні смаки, вміння слухати, дружелюбність, наполегливість, виховувати добрі взаємовідносини, любов до прекрасного, почуття доброти, чемності, гумору, закоханості.

Студенти коледжу з творчістю підійшли до цього свята, були виготовлені валентинки, стіннівки, в яких привітали своїх викладачів та однокурсників зі святом.