Новини

20.03.2018

20 березня відбулася найяскравіша подія цього місяця – свято ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ випускникам коледжу 2018 року спеціальності 022 Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика).

Директор коледжу Сапіжак Михайло Степанович у своєму привітальному виступі зазначив вагомий внесок випускників цього року, які під час навчання брали активну участь у виступах Студентського Народного театру мод; участь і численні перемоги на Чемпіонатах України з перукарського мистецтва, макіяжу та нігтьової естетики «Перша столиця» (м. Харків); ефективну участь у роботі волонтерського загону коледжу та у VIII Міжнародній виставці «Сучасні навчальні заклади – 2017».

Після вручення дипломів він побажав їм не зупинятися у своєму творчому та професійному рості, а продовжувати навчання у Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка, підвищуючи свій фаховий та професійний рівень.

Свято пройшло в теплій і доброзичливій атмосфері. Зворушливими і водночас натхненими були побажання випускникам від голови циклової комісії спеціальності Дизайн Віщенко Ольги Володимирівни, від якої вони перейняли не тільки уміння, а й любов до обраної спеціальності.

Зі словами вдячності за отримані знання, виховання та доброзичливе ставлення викладачів і співробітників коледжу звернулася випускниця коледжу Журенко Юлія, яка отримала диплом з відзнакою. Вона зазначила, що рідна Аlma mater дала їм не тільки професійне зростання, а й сприяла їх становленню як громадян – патріотів України.

Приємною несподіванкою для випускників і всіх присутніх був перегляд відеоролику «Випускникам 41-МП присвячується», адже багато кадрів з нього викликали хвилю радісних емоцій і спогадів про кращі моменти навчання та життя випускників.