Новини

27.04.2018

 

27 квітня в коледжі в межах Днів науки відбувся відкритий захист курсової роботи з дисципліни «ЕКОНОМІКА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ». На захист були подані пояснювальні записки студентів 3 курсу спеціальності 022 Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика).

Під час економічних досліджень студентами виконані необхідні розрахунки і проведений аналіз основних економічних показників виробничо-господарської діяльності сучасних салонів краси і перукарень регіону. Доповідачі також запропонували можливі шляхи вирішення проблем подальшого розвитку діючих малих підприємств сфери обслуговування.

Мета курсової роботи — закріпити та поглибити теоретичні і практичні знання студентів за спеціальністю, сформувати навички проведення самостійної наукової роботи, навчити основним методам наукового дослідження, формулюванню конкретних наукових висновків, дати практичні рекомендації за вибраною темою.

Оцінювання результатів дослідження і навичок студентів проводило компетентне журі, до якого увійшли не тільки викладачі спецдисциплін, а й адміністрація коледжу.

Під час захисту студенти продемонстрували яскраві та змістовні презентації власних досліджень, що свідчить про добру якість виконання розрахункової частини і достатній рівень оволодіння професійними знаннями та навичками з дисципліни.