Новини

08.05.2018

 

8 травня в Україні та світі відзначають ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ І ПРИМИРЕННЯ на честь жертв Другої світової війни. У цей день студенти та викладачі Брянківського коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка відвідали військових батальйону «Тернопіль».

На знак шанобливого ставлення до пам'яті про перемогу над нацизмом у Другій світовій війні усім військовим був вручений символ вшанування пам'яті жертв Другої світової війни - червоний мак. Ця квітка – пам'ятний знак жертв усіх військових і громадянських конфліктів та відображення кривавого сліду від пострілу.

Також, цього дня, дівчата які навчаються у коледжі за спеціальністю «Перукарське мистецтво та декоративна косметика», виїхавши на місце дислокації батальйону «Тернопіль», надали безкоштовні перукарські послуги захисникам нашої держави.

Головним гаслом цього дня було – віддати данину шани героям війни. І тим, хто захищав Батьківщину десятки років тому, і тим, хто боронить її сьогодні. Студенти та викладачі Брянківського коледжу висловлюють подяку усім, хто став на захист країни у різні часи. Ми пам'ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна.

Ми пам'ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями всі держави Антигітлерівської коаліції. Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона є запорукою неминучості нашої перемоги сьогодні.