Новини

22.05.2018

ПОЇЗДКА ДО КИЄВА

З метою вивчення художнього спадку, технік живопису, пам'ятників архітектури в рамках ознайомчої практики з 17 травня по 22 травня 2018 року студентами групи 31ДГ під керівництвом викладачів коледжу Камчатної Н.В. та Левшіної Г.Д. була здійснена поїздка до міста Києва.

Ознайомча практика, яка традиційно проводиться для студентів спеціальності 022 Дизайн, має на меті дослідження минулого та сучасного мистецтва, архітектурних пам'яток та сучасних будівель, садово-паркової монументальної скульптури, сприяє формуванню естетичного смаку. Тому, за час практики студенти коледжу відвідали і дослідили музейні збірки та виставки Національного музею «Київська картинна галерея», Національного музею мистецтва імені Богдана та Варвари Ханенків; Національного художнього музею. В останньому музеї студентів особливо вразила виставка творів художника Ю.Єгорова «На яскравому сонці».

Змістовним і цікавим для студентів було знайомство не тільки з величними пам'ятками архітектури: Андріївська церква, Золоті Ворота, Михайлівський золотоверхий собор, Будинок з химерами, Володимирівський собор, Національний банк України, але й із загальною архітектурою столиці України.

Для виконання індивідуальних завдань студенти-дизайнери під час екскурсії зробили необхідні відео та фотозйомки картин митців, монументальних скульптур, будівель, паркових комплексів столиці та ін. Всі надбання і досвід, отримані студентами під час поїздки, будуть в подальшому використані для виконання курсових і дипломних проектів зі спеціальності. Все це сприяє якісному формуванню професійної компетентності майбутніх графічних дизайнерів.