Новини

25.05.2018

Традиційно Тиждень безпеки дорожнього руху проводиться два рази на рік – весною та восени.

З 21 по 25 травня 2018 року в коледжі відбувся 1 етап Тижня дорожнього руху. У рамках травневого Тижня були проведені тематичні заходи для студентської молоді спрямовані на привернення уваги до складної ситуації з безпекою на дорогах в країні.

22 травня інженером з охорони праці Черемісовою Т.В. був проведений Єдиний національний урок «Безпека на дорозі - безпека життя» присвячений важливості носіння світлоповертальних елементів. На уроці було висвітлено правила безпечного поводження на дорозі та визначена необхідність їх дотримання, студентки 2 курсу групи 21-ДГ Погребак В. підготували презентацію «Світлоповертальні елементи», а студентка групи 21-МП Раєвська В. розповіла правила носіння СВЕ. Студенти були ознайомлені з встановленими нормами про носіння світло відбивних елементів і закликані бути обережними та відповідальними учасниками дорожнього руху.

Керівниками академічних груп для студентів коледжу була проведена виховна година з питань безпеки дорожнього руху у форматі вікторин та творчих робіт, результати якої показали добру обізнаність та зацікавленість студентів в сфері безпеки дорожнього руху.

Проведені заходи сприяли приверненню уваги до проблеми безпеки дорожнього руху, зацікавленості та обізнаності студентів у цій сфері, мотивуванню студентської молоді бути прикладом безпечного поводження на дорозі.